17. PRO PR konferencija: Svetlana Stavreva, predsjednica IPRA i direktorica komunikacija u IBM-u

17. PRO PR konferencija: Svetlana Stavreva, predsjednica IPRA i direktorica komunikacija u IBM-u

17-pro-pr-konferencija-svetlana-stavreva-predsjednica-ipra-i-direktorica-komunikacija-u-ibm-u-740x497

Njezino predavanje odnosi se na brzorastuću prisutnost umjetne inteligencije koja će, sasvim sigurno, utjecati na komunikacijsku industriju.

Sljedeća, 17. po redu PRO PR konferencija ponovno će ugostiti niz zanimljivih predavača iz regije i svijeta. S obzirom na to da organizaciju ove konferencije podržava Međunarodno udruženje za odnose s javnošću (IPRA), jedna od ključnih  govornica bit će i Svetlana Stavreva, predsjednica tog udruženja za 2019. godinu te menadžerica komunikacija u IBM-u.

Ova bugarska komunikacijska stručnjakinja ima više od 15 godina radnog iskustva na različitim strateškim pozicijama u liderskim institucijama i kompanijama, zahvaljujući čemu je stekla bogato iskustvo u marketingu, komunikacijama i na svim razinama komunikacija s državnim institucijama te radeći za IBM na svim kontinentima, izuzev Sjeverne Amerike. Njezino područje djelovanja su svi aspekti komunikacije, a tijekom godina  je surađivala s brojnim pojedincima i timovima kojima je prenosila svoje znanje izgradivši  tako snažnu globalnu mrežu poznanika.  Diplomirala je ekonomiju i novinarstvo te marketing na prestižnom britanskom Chartered Institute of Marketing.

Njezino predavanje na PRO PR konferenciji odnosi se na brzorastuću prisutnost umjetne inteligencije koja će, sasvim sigurno, utjecati  na komunikaciju,  baš kao što već sada ostavlja trag  na druge industrije.

Tehnološka dostignuća i umjetna inteligencija  uvelike utječu na način i brzinu kojom brendovi dirigiraju razvoj poslovanja, slično kao što je tijekom proteklog desetljeća pojava Interneta promijenila svijet. No, upotrebom tehnologije ponekad gubimo dodir s drugim ljudima. Stoga će ovo predavanje pokušati dati odgovor na pitanje hoće li komunikacija unatoč umjetnoj inteligenciji i automatizaciji uspjeti zadržati dodir s ljudima.

Share this post