O nama

Nismo jedini, ali smo stručni...brzi...tačni...jedinstveni...

Kvaliteta, brzina i temeljnost glavne su odrednice u našem radu. Savremeni, prilagodljiva programska i  kreativna rješenja, timski rad omogućuju nam da smo uvijek među prvima. Lični pristup i brzi odziv zahtjevima naših korisnika razlozi su prerastanja odnosa u prava poslovna partnerstva i dugoročne poslovne odnose, jer mnogi od naših korisnika s nama su od samog početka.

Naši proizvodi pomažu kompanijama da rastu ali su i pomoć u ostvarivanju njihovih institucionalnih ciljeva na svim razinama. Pratimo sve što je u vezi s komunikacijama i informacijama te pokušavamo razumjeti specifične potrebe kompanija, institucija i pojedinaca.

Naša misija je razvijati alate za praćenje i razumijevanje medija.


Lični pristup

Svaki klijent ima svoju kontakt osobu u Press clippingu koja mu stoji na raspolaganju za sva pitanja vezana uz clipping, prima narudžbe, informiše o novim proizvodima itd.

Real Time dostava

Objave vam dostavljamo preko elektronske pošte i/ili web modula eClip. Na raspolaganju vam je i opcija dostave pojedinačnih objava, što znači da ćete objavu primiti na mail odmah po njenoj obradi.

OCR

Svi članci su opremljeni OCR tekstom. Označite tekst na skenu te ga jednostavno kopirajte i zalijepite u neki vaš dokument.

Podcrtavanje ključnih riječi

Ključne riječi u člancima / prilozima su vam podcrtane, što omogućuje brzi pregled same objave i uvid u njen sadržaj.

24 sata = non stop

Clipping izvješća za vas radimo u smjenama, redovno zaposleni i vanjski suradnici – ekipa od tridesetak ljudi iz različitih dijelova Hrvatske sudjeluje u izradi clippinga.

Različiti oblici i termini dostave

Na raspolaganju klijentima su različiti oblici clipping izvješća kao i različiti termini dostave.

Društvena odgovornost

Čuvamo okolinu:

Kompanija smo koja kroz svoje djelovanje konstantno nastoji voditi brigu o sredini u kojoj djeluje. Osvješćivanje i ukazivanje na važnost očuvanja okoliša proces je koji je dugotrajan, ali za sve nas i naš planet neophodan i nužan.

Mišljenja smo da pojedinac zaista ne može sam napraviti puno, ali je to ipak početak prenošenja pozitivnih i prihvatljivih navika u cilju očuvanja okoline. Smatramo da na ovaj način pomažemo poboljšanju životnih navika naših zaposlenih, a oni ih opet dijele sa svojim ukućanima i prijateljima. Krug se tako otvara i postaje sve veći i sve nas je više. Zemlja naš jedini dom.

Malim djelima možemo početi nešto novo i pozitivno te se barem malo pokušati odužiti za greške koje su već napravljene.

Djelujemo čineći male korake: recikliramo (stare novine i papir doniramo onima kojima je to potrebno, tako da stari papir mogu prodati); recikliramo staru uredsku opremu (elektronski otpad); printamo obostrano tako da je papir maksimalno iskorišten; gasimo svjetla kada ih ne trebamo.

Pomažemo našoj zajednici:

Tokom godina djelovanja dali smo i dajemo podršku organizacijama i projektima koji djeluju pomažući našim sugrađanima i sugrađankama koji imaju dodatne potrebe kako bi mogli ostvariti normalan svakodnevni život. Sudjelujemo i u drugim projektima važnim za razvoj zajednice i društva u cjelini. Naši su dragi prijatelji: Dječiji dom Bjelave, Petrovačka kuća, Udruženje “Sunce” Derventa, Crveni nosovi i drugi..Ko smo?

Ove godine naša agencija Press clipping obilježava 10 godina uspješnog rada u Bosni i Hercegovini. U tih 10 godina, naš put bio je i trnovit, protkan raznim preprekama i izazovima, ali koje smo uvijek uspješno svladavali i svaki uspješno realiziran izazov uvijek je bio i najveća nagrada i poticaj daljnjem razvoju i radu. Konstantan razvoj u svim segmentima poslovanja, a u skladu s potrebama i zahtjevima naših korisnika, te praćenja svjetskih trendova uvijek je naša praksa i naša formula za uspjeh. Ponosni smo na našu prepoznatljivost na području praćenja i analiza medija, kako u Bosni i Hercegovini, tako i regionu i u svijetu. A sve to daje nam potvrdu pouzdanog i vjernog partnera.