Aida Salkić, osnivačica i direktorica Beyond Consulting ovogodišnji je predavač iz Bosne i Hercegovine na 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji.

Aida Salkić, osnivačica i direktorica Beyond Consulting ovogodišnji je predavač iz Bosne i Hercegovine na 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji.

17.01.2024. – Na ovogodišnjoj 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji, koja će se održati od 14. do 17.3.2024. u kongresnom centru hotela Mona Plaza u Beogradu, sudionike ove konferencije očekuje ukupno 24 predavača i 14 panelista iz 14 zemalja sa gotovo svih kontinenata.

Iz Bosne i Hercegovine će s predavanjem pod nazivom: „Kako ekološko, društveno i korporativno upravljanje određuje pravila komunikacije?“ govorit Aida Salkić, osnivačica i direktorica Beyond Consulting. Po prvi puta na konferenciji govorit će: Mina Nazari iz Irana, Dustin Chick iz Južnoafričke Republike, Mary Beth West i Natan Edelsburg iz Sjedinjenih Američkih Država, Rafael Llopis iz Španjolske, Alicia Matilda Lubrani iz Italije, Jonny Bentwood iz Velike Britanije te mnogi drugi. Organizator je osigurao i tradicionalno pozvao na sudjelovanje i studente fakulteta bliskim komunikacijama, Fakultet za medije i komunikacije u Beogradu, Filozofski fakultet u Novom Sadu te Fakultet organizacijskih znanosti u Beogradu, koji će imati priliku bez financijske naknade, a uz svoje profesore, sudjelovati na ovogodišnjoj međunarodnoj PRO PR konferenciji.

Očekuje se više od 200 sudionika iz regije, ali i drugih država. U sklopu međunarodne PRO PR konferencije tradicionalno će se dodijelit i prestižne PRO PR GLOBE Awards nagrade. Dobitnici ovogodišnjeg priznanja dobit će unikatne grafike koje su izgradili studenti Akademije umjetnosti Sveučilišta u Novom Sadu.

Share this post