Bosnia Agile Day 2018

Bosnia Agile Day 2018

00Bosnia Agile Day konferencija ove godine slavi svoj peti rođendan.
Pet godina za redom promovišemo agilne metodologije u Bosni i Hercegovini, dovodimo vrhunske svjetske, ali i domaće predavače koji sa nama dijele svoja iskustva i znanja. Iz godine u godinu okupljamo sve veći broj posjetitelja koji su tu da usvoje nova znanja i prakse. Ove godine očekujemo da oborimo sve rekorde i da Vam pružimo jedno novo iskustvo, stoga ove godine pažljivo biramo predavače i teme o kojima ćemo govoriti.
Šta je Bosnia Agile Day?
Riječ je o jednodnevnom događaju koji dovodi vodeće Agile stručnjake, praktičare i inovatore u Sarajevo 20. oktobra (subota), u hotel Europa. Iskoristite priliku da učite od profesionalaca, i da vlastito znanje podijelite sa učesnicima.

Ostalo je još 5 mjeseci do konferencije, ali odmah ćemo vam otkriti imena keynote predavača: Boris Gloger, jedan od osnivača Scruma, Andreas Wintersteiger osnivač Objectbay Software & Consulting Gmbh i Maja Schreiner iz kompanije Swisscom. To naravno nije sve. Selekcija preostalih predavaca je u toku i uskoro objavljujemo imena ostalih predavača. Kotizacija po osobi iznosi 89 KM + PDV do 01.07, a do 01.10 Vašu kotizaciju možete kupiti po cijeni od 119 KM + PDV. Za vas smo pripremili i grupne pakete koje možete pogledati na linku: https://conference.agile.ba/tickets
Zahvaljujemo BA Day sponzorima i prijateljima koji nas iz godine u godinu podržavaju u ostvarivanju ovakvog eventa:
Gold sponzori: Sofhouse i Zira;
Silver sponzori: App Impact i Seeba;
Media partneri: Press Clipping, Ekapija, i Source.ba.
Ako i Vaša kompanija želi sponzorisati konferenciju kontaktirajte nas na info@agile.ba za više detalja o sponzorskim paketima i mogućnostima koje nude.
Sve informacije o konferenciji možete pronaći na https://conference.agile.ba/
kao i na našim društvenim mrežama:
https://www.facebook.com/BosniaAgile
https://twitter.com/BosniaAgile
https://www.instagram.com/bosniaagile
Za sva Vaša pitanja, kao i sugestije stojimo na raspolaganju. Kontaktirajte nas na info@agile.ba
Vidimo se 20. oktobra!

Share this post