Dr. Takashi Inoue predavač na 17. PRO PR konferenciji

Dr. Takashi Inoue predavač na 17. PRO PR konferenciji

Dr. Inoue će u svojem predavanju objasniti njegove poglede na životni ciklus odnosa s javnošću.

Takashi-INOUE-BIO-photo

Nakon što je objavljen službeni program PRO PR konferencije, tradicionalnog događaja koji se u regiji održava više od 17 godina, organizator je 17. prosinca objavio da je svoje sudjelovanje potvrdio i ugledni japanski komunikacijski stručnjak, dr. Takashi Inoue. Konferencija će se u nadolazećoj godini, od 10. do 13. travnja 2019., održati u hotelu Katarina u Selcu.

Dr. Inoue direktor je i utemeljitelj jedne od najvećih japanskih agencija za odnose s javnošću, Inoue PR, predsjednik japanskog udruženja za odnose s javnošću te gostujući predavač na sveučilištima u Kyotu te Kini. Tijekom 45-minutnog predavanja, dr. Inoue će predstaviti ulogu odnosa s javnošću u upravljanju odnosa s više dionika u hiper-globaliziranom svijetu.

Dr. Inoue smatra da stručnjaci za odnose s javnošću, ako žele uspjeti u novom svijetu nove tehnologije, digitalne komunikacije i visoko integriranog globalnog lanca opskrbe, trebaju upravljati odnosima s više dionika pa će u svojem predavanju objasniti njegove poglede na životni ciklus odnosa s javnošću, a koji su usmjereni na upravljanje odnosima s više dionika kojim se mogu vrlo brzo i efikasno mogu postići željeni ciljevi.

Predavanje je na rasporedu u petak, 12. travnja 2019. godine, a organizator predviđa da će konferencija i ove godine okupiti više od 200 komunikacijskih stručnjaka.

Share this post