”Kozara Ultra Trail” organizuje treće takmičenje “Banjaluka Winter Trail”

”Kozara Ultra Trail” organizuje treće takmičenje “Banjaluka Winter Trail”

”Kozara Ultra Trail” organizuje treće takmičenje “Banjaluka Winter Trail 2020”. , koje će se održati 27. decembra 2020. godine.

“Staza nije jako zahtjevna, tako da će zadovoljiti kako početnike, rekreativce tako i vrhunske sportiste”, kažu organizatori.

Opis:

  • dužina staze: 8 km
  • lokacija: Spomenik, Banj brdo (Šehitluci)
  • okupljanje: 10:30 h Spomenik, Banj brdo (Šehitluci)
  • start: 11h Spomenik, Banj brdo (Šehitluci)
  • okrepne stanice: 2
  • cilj: Spomenik, Banj brdo (Šehitluci)
  • vremenski limit: 3 sata
  • broj učesnika: ograničeno

“Do spomenika (start trke) jedino možete prošetati. Rampa se nalazi na početku šetališta na Banj brdu/Šehitlucima. Od rampe do spomenika je 3,9 km. Obavezno ponesite stvari za presvući poslije trke”, istakli su organizatori.

Mjesto gdje počinje start trke

“Link za lokaciju parkinga možete pronaći ovdje, start trke je kod spomenika na Šehitlucima. Link za lokacijustarta trke, a produžili smo prijave za trku“, kažu organizatori.

Startina

  • FULL PAKET: 35 KM / 2070 RSD (sa buff-om)
  • BASIC PAKET: 25 KM / 1480 RSD (bez buff-a)

Organizatori dodaju da je prijava valjana tek uplatom startnine, a startnina se uplaćuje na bankovni račun organizatora.

Krajnju datum prijave

“Kraj uplata za medalju i buff je petak, 18.12.2020., 23:59h. Nakon ovog datuma moguće su online prijave, ali ne garantujemo da ćete dobiti finišersku medalju i službenu maramu trke. Sama pred-registracija ne znači puno jer je prijava potpuna tek nakon uplate startnine”, navode organizatori.

Donesi slatkiš, izmami osmijeh!

“Radost se umnožava kada se dijeli, tako da vas i ove godine pozivamo da donesete slatkiš, grickalice ili nešto drugo što najmlađi vole, u skladu sa vašim mogućnostima i željama. Od prikupljenih stvari napravićemo dječije paketiće koje ćemo podijeliti najmlađim korisnicima javne kuhinje “Mozaik prijateljstva”, HO “Budimo ljudi”, kao i drugoj ugroženoj djeci. Hajde da, kao trkačka zajednica, radost koju imamo podijelimo sa drugima i u mnogim domovima izmamimo osmijeh na dječijim licima!”, zaključili su u “Kozara Ultra Trail-u”.

Inače, “Kozara Ultra Trail” postoji već četiri godine i široj javnosti su poznati po organizaciji trail trka na planinama Kozara, Čemernica, Manjača, kao i brdskih trka u okolini Banjaluke.

“Sve informacije o našem udruženju i našim manifestacijama, možete pogledati na web stranici, kao i na društvenim mrežama Facebook, YouTube i Instagram koje se nalaze pod nazivom TRAIL.ba”, kazali su u “Kozara Ultra Trail-u”.

Share this post