– Zaštita životne sredine:

Agencija smo koja kroz svoje djelovanje konstantno nastoji voditi brigu o sredini u kojoj djeluje. Osvješćivanje i ukazivanje na važnost očuvanja životne sredine proces je koji je dugotrajan, ali za sve nas i naš planet neophodan i nužan.
Mišljenja smo da pojedinac zaista ne može sam napraviti puno, ali je to ipak početak prenošenja pozitivnih i prihvatljivih navika u cilju očuvanja životne sredine. Smatramo da na ovaj način pomažemo poboljšanju životnih navika naših zaposlenih, a oni ih opet dijele sa svojim ukućanima i prijateljima. Krug se tako otvara i postaje sve veći i sve nas je više. Zemlja naš jedini dom.
Malim djelima možemo početi nešto novo i pozitivno te se barem malo pokušati odužiti za pogreške koje su već napravljene.

Djelujemo čineći male korake:
• recikliramo (stare novine i papir doniramo onima kojima je to potrebno, tako da stari papir mogu prodati)
• recikliramo staru kancelarijsku opremu (elektronski otpad)
• printamo obostrano tako da je papir maksimalno iskorišten
• gasimo svjetla kada ih ne trebamo

– Pomažemo našoj zajednici:

Tokom godina djelovanja dali smo i dajemo podršku organizacijama i projektima koji djeluju pomažući našim sugrađanima i sugrađankama koji imaju dodatne potrebe kako bi mogli ostvariti normalan svakodnevni život. Učestvujemo i u drugim projektima važnim za razvoj zajednice i društva u cjelini. Naši su dragi prijatelji: Udurženje”Sunce”, Donatrska večera za prikupljajne pomoći za sestre Gajić.