Online FOCUS konferencija 2020

Online FOCUS konferencija 2020

Neprestana transformacija, tehnološki napredak i digitalizacija u skladu s direktivama Europske Unije mijenja javnu upravu i javne kompanije koje su servis građana da prema njima, ali i svim ostalim ciljnim javnostima budu efikasnije. Ključ efikasnosti krije se u komunikaciji. Zbog toga je Apriori World, agencija za odnose s javnošću, utemeljila FOCUS konferenciju o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim kompanijama.

Pod motom ,,Bliže ljudima” FOCUS konferencija okuplja stručnjake koji se bave procesima upravljanja komunikacijama u javnoj upravi i javnim kompanijama. Ona potiče kroz predavanja i rasprave važnost transparentnog komuniciranja u ovom sektoru.

FOCUS konferencija danas je vodeća u jugoistočnoj Europi po svom sadržaju. Ponekad građani percipiraju samo krajnji rezultat, a ne znaju da su, osim ideja, potrebni pojedinci i timovi koji stvaraju dodane vrijednosti u svrhu boljeg servisa. Ključ tog servisa predstavlja komunikacija. Odnosi s javnošću javne uprave imaju ponekad izazovnu ulogu. Zato je važno kroz FOCUS konferenciju razmjenjivati iskustva i znanja. Naša misija je povezivati, edukovati, poticati, vrednovati stručnjake zaposlene u odnosima s javnošću javnog sektora.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da učestvujete na ovogodišnjoj online konferenciji FOCUS koja se bavi temama inovacija i komunikacija u javnoj upravi i javnim kompanijama. Očekuje Vas 16 predavača i 10 panelista, a važno je napomenuti da ovogodišnja konferencija nema kotizacije.

Prijave službeno kreću od 18.11.2020. Nadamo se da ćete biti dio ovogodišnjeg FOCUS-a. #focusconference #aprioriworld  #pressclipping

Apriori World
Conference FOCUS
Press clipping d.o.o. Banja Luka

PROGRAM

Share this post