Online

Širok izbor online usluga

Internet je informacijski prostor koji nudi neograničene mogućnosti obavještavanja i olakšava nam svakodnevni posao. Naše online usluge omogućavaju brži pristup informacijama u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Internet eClipLive

 

 

eClipLive je elektronska baza podataka koja će korisniku omogućiti pregled objava putem Interneta. Na jednom mjestu su prikupljene sve informacije iz štampanih medija, radio i TV stanica, internet portala i društvenih mreža. eClipLive je jednostavan i tačan. Brzo i jednostavno samostalno pristupate bazi objava i arhivu. Sve što trebate su: pristup Internetu, korisničko ime i lozinku. eClipLive omogućuje pristup podacima 24 sata na dan tokom cijele godine.

 

mClipLivemclip news

Želite biti informisani, a puno vremena provodite na putu? mClipLive je usluga koja će vam omogućiti pregled clippinga putem andorid moiblnih uređaja.

Za korisnike Apple i BlackBerry uređaja je u toku izrada aplikacija prilagođene za rad na tim sistemima.

Neka su informacije uvijek na dlanu.

 

AlarmClipalarmclip

AlarmClip je informacija o traženim prilozima iz elektronskih medija, dostavljena u najkraćem mogućem roku. Dostavlja se putem SMS-a, u obliku kratke i jednostavne poruke. U dogovoru s korisnicima zapis cijelog priloga moguće je dobiti i putem e-pošte.

AlarmClip preporujučemo kod kriznih, odnosno onih situacija u kojima određena događanja i/ili odluke o kojima objavljuju mediji imaju presudnu ulogu za Vašu djelatnost i ugled.

Društvene mrežesocial_networking

Društvene mreže su »in« i mnoge kompanije još uvijek ne znaju kako ih početi pratiti. Obzirom da društvene mreže predstavljaju razgovor, a ne monolog, neke kompanije uspješno koriste društvene mreže za interakciju i komunkaciju tako da kreiraju mrežne skupine i slijede trend. Koristeći veći broj kanala kroz društvene mreže (forumi, FB, TW…) susreću se i komuniciraju sa svojim klijentima, korisnicima. Za postizanje učinkovite komunikacije i uspjeha pojedinog projekta potrebno je pratiti i ‘nove’ medije. Možemo pomoći.

Osim praćenja društvenih mreža nudimo i istraživanje UGC sadržaja.