Play Media Day 03 obećava odličan program 8. juna u Banjoj Luci

Play Media Day 03 obećava odličan program 8. juna u Banjoj Luci

pmd03_home

Organizator događaja Play Team obećava i ove godine kvalitetan program uz mnogobrojne vrhunske regionalne i svjetske predavače i paneliste te ističu da već postoji veliko interesovanje domaćih i regionalih posjetilaca.

Najnoviji trendovi, najbolja znanja, iskustva i prakse iz oblasti kreativne industrije vrhunskih svjetskih i regionalnih stručnjaka bit će na jednom mjestu.

Dijana Tepšić, direktorica programa događaja i kreativna direktorica Play Teama, ističe da je prošlogodišnji Play Media Day nadmašio očekivanja posjetilaca te i ove godine obećava da će programom i sadržajem Play Media Day 03 sigurno oduševiti posjetioce.

“Već sada možemo potvrditi da će program, kao i dodatni sadržaji koje ćemo uskoro predstaviti, zainteresovati domaće i regionalne posjetioce. Muzej savremene umjetnosti RS nam je, kao dugogodišnji partner, ponudio da organizujemo događaj u ovoj impozantnoj građevini u Banjoj Luci te smo sa zadovoljstvom prihvatili ovu ideju i započeli pripreme. Trudimo se da pored konferencijskog prostora posjetiocima ponudimo i dodatne zanimljive sadržaje, kao i poseban vizuelni doživljaj”, istakla je direktorica programa Play Media Day.
Muzej savremene umjetnosti RS nalazi se u samom centru grada, u jednoj od najreprezentativnijih građevina Banje Luke, staroj austrougarskoj željezničkoj stanici sagrađenoj davne 1891. godine.

Ovaj muzej godišnje posjeti više od 50.000 posjetilaca, a 2014. godine ova institucija je nagrađena specijalnim priznanjem za kreativnost.

Podsjetimo, prošlogodišnji Play Media Day okupio je više od 500 učesnika konferencijskog dnevnog programa, kao i više od 1.000 posjetilaca večernjeg programa. Govoreći o aktuelnim temama i trendovima iz oblasti komunikacija, PR-a, marketinga, digitalnih medija, kao i drugih veoma značajnih tema iz oblasti kreativne industrije, više od 20 svjetskih i regionalnih predavača oduševilo je publiku. Događaj je okupio posjetioce iz sedam zemalja koji su uživali u 24 sata edukacije, druženja i zabave na tri konferencijska prostora.

Detalje o svim kotizacijama, kao i o samom događaju možete pronaći na stranici www.playmediaday.com.

 

 

Share this post