“Play Media Day” okuplja 40 stručnjaka

“Play Media Day” okuplja 40 stručnjaka

Četvrti regionalni komunikacijski događaj “Play Media Day” biće održan 7. juna u kompleksu “CineStar Delta planet” u Banjaluci i okupiće 40 stručnjaka iz Irske, Holandije, Poljske, Italije, Srbije, Hrvatske, Slovenije i BiH.

playmediaday4-vizual

Ovaj događaj, koji je uvršten kao dio aktivnosti “Proljeća u Banjaluci” te dobio podršku Kancelarije EU u BiH, OEBS-a, kompanije “M:tel” i Addiko banke, osim 40 panelista iz različitih oblasti okupiće skoro 1.000 učesnika iz regiona i svijeta.

Organizator događaja, Kreativna agencija “Play Team”, je tokom predstavljanja novog programa najavio da će svim učesnicima ponuditi najbolji program dosad uz mnoštvo atraktivnih tema iz oblasti kreativne industrije.

Dijana Tepšić, direktorica programa, istakla je na konferenciji za novinare u Banjaluci da je ponosna što je “Play Media Day” i prošle godine nadmašio očekivanja učesnika i predavača te opravdao povjerenje prisutnih i svojim programom oduševio više od 500 domaćih i regionalnih posjetilaca.

“Iz godine u godinu se trudimo da ponudimo kvalitetan program. Najponosniji smo na činjenicu da smo Banjaluku pozicionirali na mapu kreativne industrije regiona. Ono što je dodatna vrijednost događaja, pored razmjene znanja i iskustava, je povezivanje mnogobrojnih učesnika, stručnjaka i studenata”, istakla je Tepšićeva.

Naglasila je da je praksa pokazala da se nakon događaja “Play Media Day” realizuju uspješni projekti i poslovne saradnje.

Share this post