Poznata su imena svih govornika na 17. PRO PR konferenciji

Poznata su imena svih govornika na 17. PRO PR konferenciji

Organizacijski odbor PRO PR konferencije objavio je imena svih govornika na predstojećem, 17. izdanju ovog međunarodnog edukacijskog događaja koji okuplja vodeće komunikacijske stručnjake iz regije i svijeta.

objavljen-program-17-pro-pr-konferencije

Nakon što je tokom ljeta potvrđeno da će svoja predavanja održati priznati hrvatski stručnjaci Snježana Bahtijari iz tvrtke Ericsson Nikola Tesla, Ljudmila Bratko Gašpić iz HEINEKEN Hrvatska te Dario Gabrić iz Erste &  Steiermaerkische Bank, sada su svoje sudjelovanje, između ostalih, potvrdili i direktorica marketinga i PR-a za područje istočne i jugoistočne Europe u Viberu, Zarena Kancheva, predsjednica Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću, Svetlana Stavreva, direktor komunikacija u  Svjetskoj turističkoj organizaciji, Marcelo Risi, direktor komunikacija i društveno-odgovornog poslovanja u Renaultu, Oliver Faust, predsjednica  FIBEP-a, Svjetskog udruženja za praćenje i analizu medija, Maria Laura Garcia i direktor komunikacija u Europskoj bankovnoj federaciji, Raymond Frenken.

Predavanje o kreiranju moderne monarhije održaće i Patrick Harrison, ugledni britanski komunikacijski konzultant i bivši glasnogovornik NJ.E. Princa od Walesa, a osim tema o sveprisutnom uticaju digitalizacije i automatizacije na komunikacijske procese, analizama medijskih objava, društveno-odgovornom poslovanju i trendovima u odnosima s javnošću biće govora i o nedavno održanom Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji te posljedicama koje organizacija tog događaja ima za Rusiju.

U sklopu 17. PRO PR konferencije biće održano 17 predavanja i dvije panel diskusije, ali i svečanost dodjele priznanja PRO PR Awards pojedincima koji su na poseban način doprinijeli razvoju struke odnosa s javnošću. Imena dobitnika u kategorijama PRO PR Awards, Vision City i Vision Manager biće objavljeni krajem ove godine.

Konferencija će se održati od 10. do 13. aprila 2019. u hotelu Katarina u Selcu, pod pokroviteljstvom Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću, Hrvatske udruge za odnose s javnošću, Grada Crikvenice i Turističke zajednice Grada Crikvenice.

Share this post