Vrhunski stručnjaci iz svijeta i regiona dolaze 03. juna u Banjaluku

Vrhunski stručnjaci iz svijeta i regiona dolaze 03. juna u Banjaluku

Ovogodišnji, sedmi po redu Play Media Day – Regionalni komunikacijski događaj okupiće 03. juna 2022. više stotina posjetilaca iz BiH i regiona u CineStar Cinemas, Delta Planet Banja Luka, a do sada je organizatorima učešće potvrdilo više od 20 svjetskih, regionalnih i domaćih stručnjaka iz oblasti kreativne industrije! Događaju će prisustvovati i mnogobrojne javne ličnosti, influenseri, preduzetnici, predstavnici kompanija, brendova, kreativnih agencija, institucija, ali i studenti željni novih znanja i praktičnih primjera.

pmd07_news_01_1200x800

„Bogat program na ovogodišnjem Play Media Day 07 privlači pažnju mnogobrojnih posjetilaca iz BiH i regiona, koji će uživati u savršenom spoju edukacije i zabave 03. juna u Banjaluci. Potrudili smo se da okupimo najznačajnija imena i vrhunske stručnjake svijeta i regiona, koji će publici prenijeti svoja bogata iskustva, znanja, vještine, savjete i trendove. Pripremili smo mnoštvo zanimljivih sadržaja na samom događaju, a teme su vrlo atraktivne, korisne i zanimljive“, poručuje  Dijana Tepšić, direktorica programa Play Media Day 07.

Dodaje da će ovaj događaj predstaviti predavanja o Tik Tok i Facebook uspješnim strategijama, o popularnim podcastima, koji su zabilježili veliki regionalni uspjeh, biznis savjetima za kreativnu industriju, employer brendingu, digitalnoj transformaciji, uspješnom odnosu brend, klijent i kreativne agencije, nagrađivanim online edukativnim platformama, uspješnom kreiranju sadržaja i distribucije publici, društvenoj odgovornosti u komunikaciji i kampanjama, trendovima u grafičkom dizajnu, društvenim mrežama, promociji, odnosima s javnošću i marketingu.

Play Media Day je izvrsna prilika za edukaciju, lični i profesionalni rast, napredak i razvoj,  ali i za povezivanje, saradnju, inspiraciju, razvoj ideja, aktivnosti i projekata. Kreativna industrija je veoma bogata i raznovrsna i nudi mnogo mogućnosti i prilika, kao najbrže rastuća industrija, pored IT industrije nudi mnogo novih trendova, alata, vještina i znanja, koja su nam danas neophodna, da bismo opstali na tržištu u ovom veoma izazovnom vremenu. To je prilika i za mlade ljude da čuju bogata iskustva, znanja i vještine vrhunskih stručnjaka u kreativnoj industriji, medijima i komunikacijama.

Na Play Media Day 07 u Banjaluku 03. juna dolaze sljedeći stručnjaci: Marko Kažić – Chief executive – Amadeo Agency Dubai, Galeb Nikačević – autor popularnog podcasta Agelast, britanac David Parish – stručnjak za kreativne industrije, Dario Marčac – Tik Tok marketing ekspert, belgijanka Sara Sal – Facebook Ads specijalista, Slavimir Stojanović Futro – grafički dizajner, vizuelni umjetnik i profesor, Ana Jovanović – direktorica online platforme „Krojačeva škola“, Milena Đorić Gudurić – Head of marketing Mastercard, Marija Kambić – glavna i odgovorna urednica Pluton Logistics, Nataša Marić – product manager Badabum platforme, norvežanin Bjarte Ogrey – Sales director, Channel Factory, Miljana Nikodijević – konsultantkinja za digitalnu transformaciju, Željko Crnjaković – osnivač agencije za kreiranje digitalnog sadržaja „Solutium“, Gorana Risteski – Tik Tok kreatorka i specijalista, Vladimir Stanković – autor podcasta Biznis priče, Nikolina Horvat Subašić – employer branding manager, Milja Šijakinjić – kreativna agencija Žiška, Branka Novčić Korać – docentkinja na Fakultetu organizacionih nauka Beograd, marketing konsultankinja.

Pioniri Communinatios – poznata regionalna kreativna agencija priprema zanimljivu formu razgovora 1 na 1 u kojem će Slavica Božić – account director zajedno sa Marijom Mićović – digital manager iz poznate kompanije Metalac, govoriti o uspješnim primjerima saradnje, izazovima s kojima su se susretali, rezulatatima uspjeha, kao i odnosu između brenda, odnosno klijenta i kreativne agencije.

Panel „Posao iz snova“ će ugostiti poznate regionalne travel bloggere iz BiH, Srbije i Hrvatske, koji su proputovali gotovo cijeli svijet i koji će prenijeti svoja iskustva, izazove, savjete, saradnje sa brendovima, a to su: Jovana Kvržić – travel blogger, Boris Radošević „Lutajući putnik“ – travel blogger, Vanna Bojović – travel blogger, Robert Dacešin – travel blogger i putopisac.

Panel „Jačanje podcast scene u BiH“ će predstaviti nove podcast sadržaje mladih autora i autorki podcasta, kao trenutno najbrže rastućeg i moćnog medija. Naime, prije samog regionalnog komunikacijskog događaja „Play Media Day“ počeo je niz edukacija za mlade, koje se odvijaju sa 10 podcast timova iz različitih gradova Bosne i Hercegovine, kojima su potrebne dodatne vještine i znanja, te prakse, kako bi kreirali još kvalitetniji podcast sadržaj i bili atraktivniji svim ljubiteljima podcasta, kao popularnog i moćnog medija. Ovi mladi talenti će biti u prilici da 03. juna na Play Media Day 07, prezentuju svoje projekte učesnicima događaja i dobiju značajan medijski prostor i promociju u završnoj fazi projekta.

Za ovogodišnji sedmi po redu Play Media Day već sada vlada veliko interesovanje učesnika, koji su među prvima obezbijedili svoje mjesto. Kotizacije po akcijskim cijenama su dostupne na www.playmediaday.com te svi učesnici uz 50% popusta, svoje mjesto mogu obezbijediti do 03.05.2022.

Play Media Day 07 se realizuje zahvaljujući podršci Bosnia and Herzegovina Resilience Initative (BHRI), projekta koji implementira Međunarodna organizacija za migracije (IOM), a koji finansira Austrijska razvojna saradnja.

Događaj su podržali i Delegacija EU u BiH, OSCE, Mastercard, WAI Moment, Staropramen, kao i Sara voda, Teleklik i Trion Tel.

Vidimo se na Play Media Day 07, komunikacija je beskonačna!

Share this post